Herkesi Aşı Olmaya Çağırıyoruz.

Herkese yetecek kadar aşı mevcutken çok geç olmadan kendi sağlığımız, sevdiklerimizin sağlığı hem de kamu sağlığı için başta üyelerimiz ve aşılama yaşında olan herkesi aşı olamaya çağırıyoruz.

ÜYELERİMİZE VE KAMUOYUNA ÇAĞRIMIZDIR:

HERKESİ AŞI OLMAYA ÇAĞIRIYORUZ!

 

Yaklaşık iki yıldır dünya ve ülkemizde salgına karşı bir mücadele yürütülmektedir. Halen Covid 19 virüsünün ortaya çıkan varyantları sağlığımızı ve kamu sağlığını tehdit ediyor.  Ülkemizde günlük vaka ve ölüm sayıları hızla artarak devam ediyor.

Dünya Sağlık Örgütü başta olmak üzere bu alandaki meslek örgütleri ve kuruluşlar, sağlık alanında görev yapan uzmanlar, salgına karşı mücadelenin yolunun aşılama olduğu konusunda hem fikir olmuşlardır. Bu konuda ileri sürülen yalan yanlış bilgilere itibar etmek yerine, bilimin ışığında hareket etmek, salgınla mücadelede en etkili yol olacaktır.

Sendikamız ve üyesi olduğumuz üst kuruluşlar salgının başından itibaren, ulusal ve uluslararası alanda herkese ve özellikle çalışanlara ücretsiz ve en kısa sürede aşı temini konusunda hükümetler ve karar mercilerinden taleplerde bulunmuşlardır.

Herkese yetecek kadar aşı mevcutken çok geç olmadan kendi sağlığımız, sevdiklerimizin sağlığı hem de kamu sağlığı için başta üyelerimiz ve aşılama yaşında olan herkesi aşı olmaya çağırıyoruz.

 

Birleşik Metal-İş Sendikası
Genel Yönetim Kurulu