Bayramınız kutlu olsun


Değerli üyelerimiz

Sevgili Emekçiler

Ekonomik sorunların üzerine gelen salgınla birlikte yaşam koşullarımız hemen her alanda güçleşti. Tüm bu sorunlara karşı tek çözümün emekçilerin örgütlenmesinden, birlik ve dayanışmamızı yükseltmekten geçtiğini biliyoruz. Emekçi halkımız; ortak akıl ve eylemle en büyük güçlüklerin üstesinden gelmeyi hep başarmıştır. Böylesine zor zamanlarda gelen bayramlar yaralarımıza su serpmekte, gelecek umudumuzu pekiştirmektedir.

Birleşik Metal-İş Sendikası, kendi saflarındaki işçilerin çıkarları için mücadele ederken aynı zamanda Türkiye işçi sınıfının ve emekçi halkımızın refahı ve mutluluğu için de amansın bir mücadele vermektedir. Sendikamız; işçilerin, işsizlerin, gençlerin, kadınların, çocukların, yaşlıların, engellilerin kısacası bütün toplumumuzun tüm günlerini, bayram günü gibi neşeyle yaşayabilmesi için mücadele etmektedir. 

Hep beraber yürüdüğümüz bu yolda, kadim kültürümüzden gelen ortak günlerimizin yolumuza ışık olması dilekleriyle bayramınızı kutluyor, size ve sevdiklerinize esenlikler diliyoruz. Bayramınız kutlu olsun…

GENEL YÖNETİM KURULU