YanMenu

19
Nis

Sağlık ve mutluluk içinde nice bayramlar diliyoruz.

DEĞERLİ ÜYELERİMİZ, SEVGİLİ ÇALIŞANLAR

Ekonomik güçlüklerin hızla arttığı, emekçilerin en temel ihtiyaçlarını dahi karşılamakta giderek daha çok zorluk çektiği bir dönemden geçiyoruz. Yüksek enflasyon karşısında eriyen ücretler emekçileri açlık sınırının altına doğru itiyor. İnsanlarımız günden güne sağlıklı bir ortamda barınma ve sağlıklı beslenme gibi yaşamsal ihtiyaçlarını dahi karşılayamaz hale geliyor.

Bölgesel savaşlar, savaş çığırtkanlıkları; halkların acısını, korkusunu arttırırken ekonomik koşulları iyice içinden çıkılmaz bir sarmala doğru sürüklüyor.

İnsanlarımızın kucaklaşmaya, barış içinde bir arada yaşamaya her geçen gün daha çok ihtiyaç duyduğu günlerde gelen bayramlar yüreklere su serpiyor. Yaşadığımız bütün sorunların, emeğin kurtuluşundan geçtiğini bilen Birleşik Metal-İş Sendikası, Türkiye işçi sınıfının kültürel birikiminden güç alıyor. İşyerlerinde hak ettikleri günlere ulaşmak için mücadele eden Birleşik Metal-İş Sendikası üyeleri emekçi halkımıza ilham oluyor.

Bayramların insanlarımızın ihtiyaç duyduğu birlik dayanışmayı arttıracağını biliyor; tüm yurttaşlarımızın refah içinde yaşayacağı savaşsız, sömürüsüz günlere duyduğumuz umutla bayramınızı kutluyoruz.

Sağlık ve mutluluk içinde nice bayramlar diliyoruz.  

             GENEL YÖNETİM KURULU