YanMenu

18
Nis

Bizi yoksullaştıranlara karşı sesimizi yükseltiyoruz

Zamlar, yüksek enflasyon ve hayat pahalılığı nedeniyle her gün yoksullaşıyoruz. Bizi yoksullaştıranlara karşı sesimizi yükseltiyoruz. Asgari ücret başta olmak üzere tüm ücretlerin artırılmasını, gelirde ve vergide adaletin sağlanmasını istiyoruz. 

Sendika hakları için direnen Asen Metal işçileri de, DİSK'in İŞKUR önünde yapacağı basın açıklaması için, Tophane'deydiler...

*

BİZ ÇALIŞIYORUZ, BİZ ÜRETİYORUZ. TÜRKİYE BÜYÜYORSA HAKKIMIZI İSTİYORUZ:

ASGARİ ÜCRET VE TÜM ÜCRETLER ARTIRILSIN!

  • Zamlar, yüksek enflasyon ve hayat pahalılığı nedeniyle her gün yoksullaşıyoruz. Bizi yoksullaştıranlara karşı sesimizi yükseltiyoruz. Asgari ücret başta olmak üzere tüm ücretlerin artırılmasını, gelirde ve vergide adaletin sağlanmasını istiyoruz. 

Ülkemizde ücretlileri ve dar gelirlileri hızla yoksullaştıran son ekonomik gelişmeleri değerlendiren DİSK Yönetim Kurulu, zamların, yüksek enflasyonun ve hayat pahalılığının karşısında ücretlerimizdeki erimeye karşı bir dizi eylem ve etkinlik kararı almıştır.

Bu kapsamda DİSK Genel Başkanı ve DİSK Yönetim Kurulu'nun katılımıyla, İstanbul Tophane'deki İl Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü önündeyiz.

Başta asgari ücret olmak üzere ücretlerdeki erimeyi ortaya koyan DİSK-AR raporu ve taleplerimiz kamuoyu ile paylaşıldı.

Fotoğraflar